Aktualności
Zapytania ofertowe
- 6 grudnia 2016
- Posted by: administraT0R
- Category: Ogłoszenia
W związku z przygotowaniami do realizacji Projektu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej „Kwalifikacje na czasie” Działanie RPWM.02.00.00-Kadry dla gospodarki, Działania RPWM.02.03.00 Rozwój kompetencji i umiejętności osób dorosłych Poddziałania RPWM.02.03.02- Rozwój kompetencji i umiejętności zawodowych osób dorosłych, zapraszamy do składania ofert na wyłonienie wykładowcę oraz dostawcę do prowadzenia Kwalifikacyjnego Kursu Zawodowego w zawodzie Kucharz 512001 w ramach zadania nr 1.
Wszystkie zapytania dostępne są w załącznikach:
załącznik do zap. nr 2-towaroznawstwo
załączniki do zapytania nr 6 – z zakresu techniki w gastronomi -zał. 1,2
załączniki do zapytania nr 3- kompetencje personalne -zał. 1,2
załączniki do zapytania nr 5 – podstaw żywienia i zasad higieny-zał. 1,2
załączniki do zapytania nr 4 – działalność gospodarcza -zał. 1,2
załączniki do zapytania nr 8 – z zakresu przechowyw.żywności
Zapytanie ofertowe nr 4 Działalność gospodarcza
załączniki do zapytania nr 9 – z zakresu sporządzania i espedycji potraw i napojów
Zapytanie ofertowe nr 2 towaroznastwo
Zapytanie ofertowe nr 5 podstawy zywienia i zasad higieny
Zapytanie ofertowe nr 6 technika w gastronomi
ZAPYTANIE OFERTOWE-ofertowe-nr-7-wybor-dostawy-materialów-zuzywa
Zapytanie ofertowe nr 8 prowadzenie praktyk KUCHARZ
Zapytanie ofertowe nr 9 prowadzenie praktyk KUCHARZ