Aktualności
ZAPYTANIE OFERTOWE – SZACOWANIE WARTOŚCI ZAMÓWIENIA
- 16 listopada 2017
- Posted by: administraT0R
- Category: Ogłoszenia
Zwracamy się do Państwa z prośbą o odpowiedź na nasze zapytanie, które ma na celu szacowanie wartości zamówienia polegające na rozeznaniu rynku.
Szacowanie wartości w cenach dotyczy: wyboru trenerów do przeprowadzenia zajęć w ramach kwalifikacyjnego kursu zawodowego w zawodzie Operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego 816003, w ramach Projektu pn. „Kwalifikacje na czasie”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Warmińsko-Mazurskiego na lata 2014 – 2020.
Kurs realizowany będzie w okresie od grudnia 2017 do września 2018 r. Zajęcia teoretyczne odbywać się będą na terenie Elbląga natomiast zajęcia warsztatowe na terenie powiatu elbląskiego. W wymiarze czasowym 651 godzin (228 h efektów wspólnych i 423 godz. kształcenia zawodowego w kwalifikacji T.2. Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń) kształcenia zawodowego w kwalifikacji T.2. W trybie zaocznym 8 h dziennie, 2 razy w tygodniu w weekendy, 64h miesięcznie – 8-9 spotkań miesięcznie – 10 miesięcy z wyłączeniem świąt.
Przedmiot zamówienia |
zakres tematyczny |
Jednostka miary | Cena brutto brutto |
Przygotowanie i realizacja zajęć teoretycznych dla 20 uczestników kwalifikacyjnego kursu zawodowego w zawodzie Operator Maszyn i Urządzeń Przemysłu Spożywczego
|
(BHP) – zakres bezpieczeństwa i higieny pracy wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych | Cena jednej godziny dydakt. zajęć
|
|
(PGD) – podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych | |||
(JOZ) – język obcy zawodowy wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych | |||
(KPS) – kompetencje personalne i społeczne wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych
|
|||
(PKZ) – podstawy technologii żywności wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych | |||
(PKZ) – technika w przetwórstwie spożywczym wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych | |||
Przygotowanie i realizacja zajęć warsztatowych dla 20 uczestników kwalifikacyjnego kursu zawodowego w zawodzie Operator Maszyn i Urządzeń Przemysłu Spożywczego |
(kwalifikacja T.2) – przygotowania surowców, dodatków do żywności i materiałów pomocniczych |
Cena jednej godziny zajęć |
|
(kwalifikacja T.2) – przeprowadzenie procesów produkcji wyrobów spożywczych | |||
(kwalifikacja T.2) – magazynowanie wyrobów gotowych i przygotowanie ich do wysyłki |
W ramach ww. procedury zwracam się do Państwa z prośbą o przedstawienie szacunkowego kosztu za 1 godzinę ww. zajęć.
Cena jednostkowa brutto (dotycząca jednej godziny kursu) powinna zawierać wszystkie koszty związane z przeprowadzeniem zajęć oraz przygotowaniem materiałów szkoleniowych.
Z poważaniem
Asystent koordynatora projektu
Magdalena Jasińska